Youtube

webáruház

Vászonkép

Művészi vászonra, fotóminőségben nyomtatva készül, melyet egy 3cm vastag vakráma keretre feszítünk. A keretezése a képnek úgynevezett fa vakkeretre való feszítéssel történik. Ez annyit jelent, hogy a kép méretének megfelelő méretű fa keretre kell a képet kifeszíteni, és arra hátul rátűzni. A képek a megadott méreten felül még plusz annyi ráhagyással rendelkeznek, hogy keretezhetők legyenek. A képeket minden esetben hozzáigazítjuk  kerethez, hogy ne vesszenek el fontos részletek!

Képrészletek nincsenek akasztóval ellátva, könnyű súlyuk miatt felakasztásukhoz egy kis képszög is elegendő.

Ha kérdése van vászonképeinkkel kapcsolatban keressen fel minket!

Egyedi vászonképekkel a stílusos otthonért

A vászonképek valahol félúton vannak a festmények és a poszterek között, ezért is sokak kedvencei, ha lakberendezésről van szó. Ez persze nem véletlen, mivel ezek az eszközök kiválóan alkalmasak arra, hogy élettel telivé tegyenek egy otthont, üzletet, irodát. A lakberendezés soha nem látott dimenzióit nyitják meg ezek a képek, melyek egyetlen stílusos helyiségből sem hiányozhatnak.

Egyedi vászonképekkel bármilyen tetszőleges fotót egyszerűen és igényesen tehetünk otthonunk legújabb díszévé, amennyiben az adott képnek megfelelő a felbontása. Színt vihetünk a mindennapokba és különlegessé varázsolhatjuk otthonunk megjelenését, ha a vászonképek mellett döntünk. Ezek kiválóan ötvözik a poszterek könnyű variálhatóságát a festmények exkluzivitásával.

Válasszon minket, ha egyedi vászonképekre van szüksége! Kínálatunkban több száz különböző kép közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb darabokat, és tetszőleges méretben megrendelheti azokat! Ha tőlünk vásárol vászonképet, biztosan nem fog csalódni!

Ajándékozzon egyedi vászonképet!

Virágkorukat élik az egyedi termékek, nem csak az öltözködésben, hanem a lakberendezésben is. Magunknak is próbálunk minél különlegesebb, személyesebb termékeket vásárolni, de szintén erre törekszünk, ha ajándékozásról van szó. Ha Ön is valamilyen személyes ajándékot szeretne adni, válassza az egyedi vászonképet!

Sajnos lassan véget ér a nyár, és újra indulnak a dolgos hétköznapok, jön az ősz. Mi lehet ilyenkor jobb ajándék egy olyannál, ami a nyári élményekre emlékezteti tulajdonosát? Cégünk saját fényképből is készít egyedi vászonképet, amely igazán szívhez szóló ajándék lehet születésnapra, évfordulóra. Nálunk az egyedi vászonkép többféle méretben is megvalósítható, így biztosan olyan lesz a meglepetés, amilyennek elképzelte!

Különleges ajándékot keres? Nézzen körül téma szerint csoportosított vászonképeink között, vagy rendeljen bátran saját fotóval ellátott képet! Ha bizonytalan a vászonképhez szükséges képminőséget illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi ajándék: saját fotós vászonkép

Egyedi ajándék: saját fotós vászonképNéha nehéz teljesen új ajándékot kitalálni azok számára, akiket már rég óta ismerünk. Ha kreatív megoldásra vágyunk, válasszuk az egyedi fotóval ellátott vászonképet. Hiszen ki ne örülne egy közös emléket megörökítő képnek, ráadásul igazán stílusos kiadásban?

A Karácsony közeledtével egyre nagyobb a nyomás rajtunk az ideális ajándék megtalálása miatt, hiszen a meghitt ünnepekre mindenki igyekszik személyes és különleges meglepetést kiötölni. Ha az egyedi vászonkép mellett döntünk, biztosak lehetünk benne, hogy szeretteink arcára mosolyt csal az ajándékunk. Az egyedi vászonképnek köszönhetően a megajándékozott személyek az év minden napján felidézhetik majd a kellemes emlékeket, otthonuk pedig egy különleges, szívhez szóló dekorációval fog bővülni.

Cégünk teljes körű segítséget nyújt abban, hogy ajándéka valóban olyan legyen, amilyennek az álmaiban elképzelte! Ha Ön is igazán egyedi és személyes ajándékot szeretne, válassza a saját fotóval ellátott egyedi vászonképet!

Egyedi vászonkép ajándékba? Igen!

Egyedi vászonkép ajándékba? Igen!A karácsony már itt kopogtat az ajtón és vele együtt az advent is, persze a mikulás is indulásra kész. December sok lehetőséget tartogat arra, hogy megajándékozhassuk azokat, akiket szeretünk. Ha az alkalom és a szándék már megvan, csupán annyi a dolgunk, hogy megleljük a tökéletes ajándékot. Mi legyen az? Mondjuk egy vászonkép!

Egy egyedi vászonkép nagy-nagy örömteli meglepetés lehet, méghozzá mindenkinek. Miért? Vászonképpel díszíteni az otthon falát modern ötlet. Ezek a dekorációs elemek egyszerre szépek és hasznosak, mert feldobják vagy meghittebbé, otthonosabbá teszik a szobát, ugyanakkor jó rájuk nézni is. Az egyedi vászonképekben az a jó, hogy készülhetnek bármekkora méretben és bármilyen képpel, grafikával. Egyedi, személyes ízlésünknek megfelelően választhatjuk ki kedvenc fotónkat, képeslapunkat, filmjelenetünket, tájképünket, és így tovább. A lehetőségek végtelenek, csak egy biztos: egyedi vászonképpel garantáltan örömöt szerez majd!

Keressen minket elérhetőségeinken, és érdeklődjön a részletekről!

Tökéletes ajándék Valentin napra: Egyedi vászonkép

Tökéletes ajándék Valentin napra: Egyedi vászonképKözeleg a február, ami legtöbbeknek a tél végét, a farsangi időszak kezdetét jelenti, ám a szerelmesek számára a február a Valentin nap közeledtét jelenti. Ezen a napon különösen fontos, hogy meglepje szerelmét valami személyes ajándékkal. A virág, a csoki és az egyéb ilyen jellegű ajándékok sablonosak, biztos, hogy kedvese is valami egyedire, valami személyesre számít.

Ajándékozzon szerelmének egyedi vászonképet Valentin napra! Cégünk bármilyen fotót a vászonképre varázsol, Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani azt a párjával közös szép pillanatot, melyet egyedi vászonképként ajándékba adna, mi pedig elkészítjük!

Az igényes kivitelezésű egyedi vászonképek kitűnő dekorációs elemei lehetnek szerelmével közös otthonának, és a nappaliban lógó vászonképről kedvesének mindig Ön fog eszébe jutni, az, hogy milyen figyelmes ajándékot talált ki Valentin napra. 

Nézzen körül weboldalunkon, és bővebb információkért érdeklődjön bátran elérhetőségeinken!