Youtube

webáruház

Tapéta

Beltéri egyedi tapétainkhoz a HP nagy keresletű PVC mentes tapétáját használjuk, aminek különleges ragasztója vízzel érintkezve aktiválódik. Felhelyezése és eltávolítása is egyszerű, és 100%-ig környezetbarát. Beltéri élettartama (UV fénytől védett helyen) 20 évig is eltarthat, és kiemelten ajánlott hosszú távú dekorációkhoz is, miként tűzálló "A" minősítéssel rendelkezik. Nyomtatónk a HP latex 330-as vízbázisú, oldószermentes festéket használ, ezért igen környezetbarát technológia.

Az általunk gyártott tapéta alkalmas kórházak, óvodák, iskolák dekorálására is.

Tapéta felrakása:

Ahogy a videóban is látszik, 15-20 másodpercre vízbe mártjuk a tapétaanyagot majd kiterítve és összehajtva hagyjuk 1 percig ázni. Ezután a tapéta felhelyezhető a megfelelően előkészített falfelületre, ami azt jelenti, hogy a fal sima felületű, repedésektől, rücsköktől mentes kell, hogy legyen.

Fontos, hogy a tapétát nem a megszokott tapétázó kefével simítjuk rá a falra, hanem először egy vastag szivaccsal átsimítjuk, majd dekorációs boltokban kapható filces simítóval finoman kitoljuk alóla az esetlegesen bent maradt levegőt.

Tapétázza egyedivé otthonát három lépésben!

Otthonunk minket tükröz, tartja a mondás. Legyen szó bútorokról, szőnyegekről vagy a falak színéről igyekszünk saját képünkre, egyedi ízlésünkre formálni lakásunkat. Ennek a folyamatnak enged széles teret az egyedi tapéta, mely csupán három lépésben változtatja át otthonát.

 

  • Válasszon mintát! Engedje szabadon fantáziáját és tapétázza kedve szerint egyedivé otthonát! Töltse fel és küldje el az Ön által választott mintát, melyet tapétán kap majd vissza!
  • Rendelje meg! Az Ön által választott minta a HP méltán népszerű PVC mentes beltéri tapétájára kerül, és érkezik otthonába. Ennek élettartama akár 20 év is lehet, valamint tűzálló "A" minősítéssel rendelkezik!
  • Tapétázás
    Az egyedi tapéták felhelyezése és eltávolítása is egyszerű: 15-20 másodpercre mártsa vízbe a tapétaanyagot, majd 1 percig hagyja ázni. Ezután az egyedi tapéta egyszerűen felhelyezhető a sima felületű, repedésektől, rücsköktől mentes falfelületre.

Ha Ön is egyedi tapétát szeretne otthonába, keresse fel webáruházunkat, és további kérdéseivel, megrendelésével kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Varázsoljon tündérvilágot a gyerekszoba falaira!

A gyermekek világa sokkal színesebb, izgalmasabb és képzeletdúsabb, mint a felnőtteké. Minden lehetséges, és egész nap csak a játék, a móka, az izgalmas tanulás, a felfedezés és a kacagás van naprenden, így nem is csoda, hogy minden szülő azt szeretné, hogy ez az időszak minél tovább tartson és a kicsik minden nap a mesevilágban érezhessék magukat.

Miért ne lehetne ezt szó szerint megvalósítani, például egy egyedi tapétával? Készíttessen a gyerekszoba falára olyan tapétát Ön is, amilyen sehol máshol a világon nincsen, csakis az Ön gyermekének szobájában. Különlegesen hangzik, ugye? A megvalósítása pedig egyszerűbb, mint gondolná! Egyszerűen csak annyit kell tennie, hogy felkeres minket és elmondja elképzeléseit, amit ügyes grafikusaink rögvest formába is öntenek, így a megrendelt egyedi tapéta rövid időn belül már gyermeke szobáját díszítheti!

Rajzfilmfigurák, mesejelenetek, világtérkép, elvarázsolt világok, gyerekrajzok díszíthetik a gyerekek szobáját! Keressen minket bizalommal és rendeljen Ön is egyedi tapétát!

Egyedi tapéta – ezért jár jól vele

Egyedi tapéta – ezért jár jól veleÖn is szeretné, ha ízlése megmutatkozna otthona enteriőrjén is? Fontos Önnek, hogy ne legyen olyan a lakása, mintha egy katalógus fotójában élne? Szívesen kísérletezik új dolgokkal, és kedveli az egyedi termékeket? Akkor megéri élni az ajánlatunkkal!

Az egyedi tapéta számos szempontból remek választás, de ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszolt, akkor biztos, hogy Önnek is jó döntés megrendelni. Amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy az egyedi tapéta, amellyel majd az otthonát díszítheti, kizárólag a legjobb minőséget képviseli! Hosszan tartó használatra terveztük termékeinket, így ha tetszik Önnek a végeredmény, akkor évekig örömére lesz, de mindemellett gondoltunk arra is, hogy könnyen eltávolíthatóak legyenek – ez jól jön például akkor, ha a gyerekszobába kerül egyedi tapéta, és a lurkó idővel kinő bizonyos mintákat.

Környezetbarát, praktikus, különleges – mi kellhet még? Ha egyedi tapétát szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!